HTML

Lacfi Ági

Ez a blog öltözködésről, megjelenésről szól elsősorban férfiaknak. Nem kifejezetten aktuális trendekről, (bár arról is szó lesz), hanem örök érvényű szabályokról, időtlen jó megjelenésről, egy csipet fűszerrel.

Címkék

ajándék (3) ajándékutalvány (1) alkalom (1) apák (1) ballon (3) bélyegzőexpressz (1) bizalomépítés (1) blog (1) cipő (2) cipő öltönyhöz (1) coat (1) code (1) csíkos (1) dísz (2) díszzsebkendő (2) dísz zsebkendő (1) divat (2) dress (1) egysoros (1) éjkék (1) elegancia (1) előadás (1) előadásra (1) első (1) facebook (1) farmer (1) fazonok (1) férfi (1) férfiak (1) föld (1) formális (1) gallér. (1) gallérmerevítő (1) gyapjú (1) halásznadrág (1) helyes gallér méret (1) helyes méret (1) hibák (1) hivatali (1) ing (4) inggallér (2) ing öltönyhöz (1) it (1) játék (1) (1) jól (1) kabát (3) kardigán (1) kék (1) kellék (1) képzés (1) kétsoros (1) kiegészítő (2) kihasználható (2) kisokos (2) kiszállokamókuskerékből (1) klasszikus (2) kockás (1) konzervatív (1) lábbeli (1) lenvászon (1) magabiztosság (1) megbeszélés (1) megjelenés (3) megjelenése (1) meleg (1) mellény (1) mintás (1) nap (1) napja (1) naturhome (1) nők (1) nyakkendő (7) nyár (1) nyári (2) öltöny (2) öltözék (1) öltözködés (4) öltözködési (1) önbizalom (1) ötletek (1) pamut (1) piros (3) portosan elegáns (1) protokoll (1) pulóver (1) raglán (1) randevú (1) rendezvény (1) réteges (1) rövidnadrág (1) rövidnadrág zokni (1) rózsaszín (1) ruhatár (1) ruhatár. (1) selyem (1) selyemnyakkendő (1) selyem nyakkendő (1) short (1) short zokni (1) sokoldalú (1) sötétkék (1) sportos (3) stílus (2) stílustanácsadás (1) szín (1) színek (1) szövegírásblog (1) találkozó (1) tanácsadás (2) tanácsadó (1) tárgyalás (3) tárgyalásra (1) tavaszi (1) téli (1) trench (1) trenchcoat (1) trend (1) trendy (1) utcai (2) üzletember (1) üzleti (2) üzleti ajándék (1) választás (1) valentin (1) vállalkozó (1) változatosság (1) vörös (3) zakó (1) zsebkendő (2) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stevie_P: Kedves Ági! Az öltöny nadrágját, ha zakó-nadrág kombinációban használjuk, az mennyire megengedett... (2014.03.27. 00:51) Egy öltöny titkos életei
  • Zb74: Javarészt egyetértek a posztban foglaltakkal. Kánikulában normál utcai viseletként én magam is a j... (2012.07.31. 13:54) Rövidre fogva...
  • maholnap: Ez mindig tavasszal kerül elő. Én is nem győzök betelni az első hóvirágok szépségével, majd a tuli... (2011.05.06. 20:59) Jó ízlés, nem úri huncutság...
  • atomjani: Azért egy rózsaszínű inget fel nem húznék.:-) (2011.04.04. 12:44) Friss, ropogós, idei...
  • LacfiÁgi: Kedves Professzore, Pontosan hogy érted ezt? Elegáns üzletekben való vásárlásra gondolsz, vagy ele... (2011.02.14. 16:25) Erre azért nem számítottam....:):)

Linkblog

2010.02.10. 00:16 LacfiÁgi

9 és fél sikkes semmiség Valentin napra azoknak, akik bevállalják..

A mai post azoknak NEM  szól, akik kihagyják a Valentin napot bármilyen okból.

Azoknak viszont IGEN, akik úgy döntenek, hogy beszállnak az össznépi szentimentalizmusba, bevállalják a hivatalos romantikát, akár azért, mert érzelmes típusok és önmaguk is élvezik az egész felhajtást, akár azért, mert szívük hölgye az, és szeretnének neki örömet okozni.

Bármi is legyen az ürügy, gondolom jól jöhet néhány ötlet egy nő szemszögéből azok számára, akik nem a "megúszós" ..- "veszek neki valami ékszert", vagy a kedves ám nem túl fantáziadús "csokorvirág" mellet döntenének. Ha szeretnél valami egyedit, kedveset, személyreszólót, amit csak Te adhatsz, akkor most figyelj! Most még van időd megtervezni, előkészíteni a dolgokat és a szívedet.

(Fontos megjegyeznem, hogy Te ismered legjobban szíved hölgyét, tehát Te tudod leginkább eldönteni, hogy az alábbiak közül mi az, ami igazán megmelengetné a szívét.

Ezek az ötletek nem kerülnek sokba, inkább több odafigyelésbe.

1. ÖTLET

Kelj korábban, hogy mire a hölgy a fürdőszobába megy, Te rajzolhass a tükörre egy szívet (óvatosan a kedvenc rúzsával!), és odakészíthess egy szál virágot, vagy egyéb apróságot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. ÖTLET

Ha lehetővé teszik a körülmények, rajzolj az ablaka alá egy szívet a hóba, és ha magától nem menne az ablakhoz, hát írj neki egy jól látható, kedves cetlit, azzal, hogy ezt feltétlenül tegye meg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. ÖTLET

Készíts egy fotót magadról egy virággal, vagy szívecskével, és a nap folyamán küldd el neki MMS-ben, vagy e-mailben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. ÖTLET

Hívd meg egy vacsorára, amit Te főzöl meg! Nem ér csalni! :) Nézz ki egy egyszerű receptet a netről, vagy kérdezd meg a mamád, anyósod. Fontos, hogy a hölgy ízlését is vedd figyelembe,ne csak a saját kedved szerint válassz. Nem baj, ha egyszerű az étel, de add meg a módját a tálalásnak is! Tudod, teríték, közös zenék, gyertya, stb. a fantáziádra bízom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 5. ÖTLET

Rendezz egy romantikus mozi estet magatoknak otthon. Ha a kedves szereti a szerelmes filmeket, akkor itt az ideje, hogy bevállald! Hidd el, egyszer ki lehet bírni. Ez Neked még sok békés meccs nézést hozhat később! :) Nem kell más, mint pár jó film, egy kényelmes kanapé és pattogatott kukorica.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6. ÖTLET

Készíts a szíved hölgyének illatos fürdőt rózsaszirmokkal, gyertyafénnyel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

B.terv: Ha megengedi, bújj mellé!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7. ÖTLET

Ha nem kell reggel rohanni, vidd az ágyba a reggelit! Készítsd el szépen, tegyél mellé virágot, esetleg egy kis üzenetet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8. ÖTLET

Vidd el egy közös kedvenc helyetekre, vagy valami nagyon szép, romantikus helyszínre. Vigyél egy üveg italt, vagy forró kávét/teát termoszban, vagy valami biztos befutó csemegét, és ott fogyasszátok el.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9. ÖTLET

Lepd meg egy stílszerű, szívecskés fehérneművel MAGADON!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az alkat nem számít, a szándék a fontos! :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha beleteszed a szívedet, időt szánsz rá és véghezviszed bármelyiket, biztos vagyok benne, hogy egy nagyon boldog hölgyet köszönthetsz február 15-én reggel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És a "fél ötlet", amely igazából már megtörtént velem és még csak nem is kellett hozzá Valentin nap. Az én életem párja gyakran előkészíti nekem reggel a kávét, de egyik reggel különös gonddal tette ezt, mert szeret és mert tudja, hogy kávézás előtt az orromig sem látok. Annyira meghatódtam, hogy lefotóztam. Íme:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És a kekszes doboz:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezt a szívecskét azóta kiragasztottam az éjjeli szekrényem fölé a falra.

 

Ez a pár ötlet az én Valentin napi ajándékom Nektek, kedves, szeretett férfiak.

Mindenkinek boldog Valentin napot!

 

 

 

 

 

www.lacfiagi.hu

4 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://lacfiagi.blog.hu/api/trackback/id/tr331744438

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Bálint, a birka! 2010.02.10. 12:07:37

Nemsokára megint itt van az az "ünnep", amit a leginkább a giccsgyártók várnak epekedve: ilyenkor ugyanis Bálint felvásárol több tonna piros szívecskét, neonszínű nyeles miniballont, ledszemű, gázolt pl...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MlacHit 2010.02.10. 11:47:13

Igazán kedves bejegyzés, jó kedvem lett tőle :).

Csak így tovább!

blazi 2010.02.10. 14:36:53

Köszi az ötleteket!

Varga Emil · http://aszfaltut.hu 2010.02.10. 17:44:02

Ági, kösz a praktikus ötleteket!

LacfiÁgi · http://lacfiagi.blog.hu 2010.02.10. 22:28:41

Nagyon szívesen mindenkinek!
Amint értesültem, valami nagyon fontos focimeccs lesz aznap.
Ha jól taktikáztok, akkor már reggel leveszitek a lábáról a hölgyet és talán nem duzzog majd a meccs miatt.
Csak úgy mondom... :)
süti beállítások módosítása