HTML

Lacfi Ági

Ez a blog öltözködésről, megjelenésről szól elsősorban férfiaknak. Nem kifejezetten aktuális trendekről, (bár arról is szó lesz), hanem örök érvényű szabályokról, időtlen jó megjelenésről, egy csipet fűszerrel.

Címkék

ajándék (3) ajándékutalvány (1) alkalom (1) apák (1) ballon (3) bélyegzőexpressz (1) bizalomépítés (1) blog (1) cipő (2) cipő öltönyhöz (1) coat (1) code (1) csíkos (1) dísz (2) díszzsebkendő (2) dísz zsebkendő (1) divat (2) dress (1) egysoros (1) éjkék (1) elegancia (1) előadás (1) előadásra (1) első (1) facebook (1) farmer (1) fazonok (1) férfi (1) férfiak (1) föld (1) formális (1) gallér. (1) gallérmerevítő (1) gyapjú (1) halásznadrág (1) helyes gallér méret (1) helyes méret (1) hibák (1) hivatali (1) ing (4) inggallér (2) ing öltönyhöz (1) it (1) játék (1) (1) jól (1) kabát (3) kardigán (1) kék (1) kellék (1) képzés (1) kétsoros (1) kiegészítő (2) kihasználható (2) kisokos (2) kiszállokamókuskerékből (1) klasszikus (2) kockás (1) konzervatív (1) lábbeli (1) lenvászon (1) magabiztosság (1) megbeszélés (1) megjelenés (3) megjelenése (1) meleg (1) mellény (1) mintás (1) nap (1) napja (1) naturhome (1) nők (1) nyakkendő (7) nyár (1) nyári (2) öltöny (2) öltözék (1) öltözködés (4) öltözködési (1) önbizalom (1) ötletek (1) pamut (1) piros (3) portosan elegáns (1) protokoll (1) pulóver (1) raglán (1) randevú (1) rendezvény (1) réteges (1) rövidnadrág (1) rövidnadrág zokni (1) rózsaszín (1) ruhatár (1) ruhatár. (1) selyem (1) selyemnyakkendő (1) selyem nyakkendő (1) short (1) short zokni (1) sokoldalú (1) sötétkék (1) sportos (3) stílus (2) stílustanácsadás (1) szín (1) színek (1) szövegírásblog (1) találkozó (1) tanácsadás (2) tanácsadó (1) tárgyalás (3) tárgyalásra (1) tavaszi (1) téli (1) trench (1) trenchcoat (1) trend (1) trendy (1) utcai (2) üzletember (1) üzleti (2) üzleti ajándék (1) választás (1) valentin (1) vállalkozó (1) változatosság (1) vörös (3) zakó (1) zsebkendő (2) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stevie_P: Kedves Ági! Az öltöny nadrágját, ha zakó-nadrág kombinációban használjuk, az mennyire megengedett... (2014.03.27. 00:51) Egy öltöny titkos életei
  • Zb74: Javarészt egyetértek a posztban foglaltakkal. Kánikulában normál utcai viseletként én magam is a j... (2012.07.31. 13:54) Rövidre fogva...
  • maholnap: Ez mindig tavasszal kerül elő. Én is nem győzök betelni az első hóvirágok szépségével, majd a tuli... (2011.05.06. 20:59) Jó ízlés, nem úri huncutság...
  • atomjani: Azért egy rózsaszínű inget fel nem húznék.:-) (2011.04.04. 12:44) Friss, ropogós, idei...
  • LacfiÁgi: Kedves Professzore, Pontosan hogy érted ezt? Elegáns üzletekben való vásárlásra gondolsz, vagy ele... (2011.02.14. 16:25) Erre azért nem számítottam....:):)

Linkblog

2010.06.14. 12:09 LacfiÁgi

Apák napi ajándék/játék

Címkék: ajándék napja apák

Június harmadik vasárnapján, 20-án lesz Apák Napja.

Pár éve már, hogy férfiakkal dolgozom, akik amellet, hogy üzletemberek, vállalkozók - APÁK is. Sokan közülük családjukért élő, csodálapos apukák. Alig várják hogy esténként hazaessenek a gyerkőcökhöz, hétvégenként a a telefont is kikapcsolják, hogy csak a csemetékre, a családra figyeljenek.

Külföldi útjaim során több országban is feltűnt, hogy az Anyák napja mellett az Apákat is megtiszelik egy saját ünnepnappal.

 

Erről egy kicsit bővebben:

"Amerikában a Crestonban Washingtonban született Sonora Smart Dodd volt az ünnep megalapításának legnagyob  kezdeményezője. Apja,a háborús veterán William Jackson Smart egyedül nevelte fel hat gyermekét. A hölgynek az adta meg a kellő önbizalmat, mikor Anna Jarvis megalapította az anyák napját. Az apák napjának eredeti tervezett dátuma június 5., édesapja halálának évfordulója lett volna, de nem volt elég idő
megbeszélni a részleteket a szervezőkkel, így június harmadik
vasárnapján tartották, és tartják ma is. Az első apák napja 1910. június
19-én volt Spokane-ben....
Az ünnepet
hivatalosan 1972-ben
Richard Nixon ismerte el"


Wikipedia.hu

 

Apák Napja az idén június 20-ra esik!

 

 Ezt a LacfiÁgi.hu-n is szeretném méltóképp megünnepelni, azzal, hogy megajándékoznék 3 édesapát.

Az ajándék pedig egy vadiúj termékem lesz, a Stílus Kisokos.

A szerencsés nyertesek kézhez kapnak egy személyre szóló, könnyen érthető és használható, online elérhető "zseb-stílustanácsadó"-t.

A Stílus Kisokos még nem hozzáférhető, a publikum csak június 22-től rendelhet belőle, így a nyertesek biztosak lehetnek abban, hogy elsőként nekik kerül birtokukba.

Attól a perctől, hogy kézhez kapják, tudni fogják, hogy mely színekben a legvonzóbbak, és milyen fazonú ruhadarabokba csomagolhatják be legelőnyösebben a legfontosabb "terméküket", saját magukat.

Hogyan vehetsz rész a játékban?

Tölts fel egy apa-gyereke fotót magatokról, vagy ha anyuka vagy, akkor a gyermekedről és az édesapjáról a Facebook oldalamra, LacfiÁgi.hu a facebook-on, vagy ha szégyenlősebb vagy, akkor a lacfiagi@lacfiagi.hu email címre, június 19.-e éjfélig.
Ez lehet idősebb édesapa felnőtt gyerekével is, nem csak a kisgyerekes apák az apák. :)



Június 20-án vasárnap este kisorsolom a beküldők közül a három szerencsést, akiknek Apák Napi ajándékként elsőként készítem el a saját, külön bejáratú Stílus Kisokosát.

Ez a játék a Facebook oldalamon is fut, és már megérkeztek az első fényképek. :)


Játékra fel, kedves apukák, gyermekek és anyukák! Várom a fotókat, június 19-e éjfélig!

 

 

 

 

Jó megjelenést kívánok!

 

www.lacfiagi.hu

www.lacfiagi.blog.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lacfiagi.blog.hu/api/trackback/id/tr462080566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása