HTML

Lacfi Ági

Ez a blog öltözködésről, megjelenésről szól elsősorban férfiaknak. Nem kifejezetten aktuális trendekről, (bár arról is szó lesz), hanem örök érvényű szabályokról, időtlen jó megjelenésről, egy csipet fűszerrel.

Címkék

ajándék (3) ajándékutalvány (1) alkalom (1) apák (1) ballon (3) bélyegzőexpressz (1) bizalomépítés (1) blog (1) cipő (2) cipő öltönyhöz (1) coat (1) code (1) csíkos (1) dísz (2) díszzsebkendő (2) dísz zsebkendő (1) divat (2) dress (1) egysoros (1) éjkék (1) elegancia (1) előadás (1) előadásra (1) első (1) facebook (1) farmer (1) fazonok (1) férfi (1) férfiak (1) föld (1) formális (1) gallér. (1) gallérmerevítő (1) gyapjú (1) halásznadrág (1) helyes gallér méret (1) helyes méret (1) hibák (1) hivatali (1) ing (4) inggallér (2) ing öltönyhöz (1) it (1) játék (1) (1) jól (1) kabát (3) kardigán (1) kék (1) kellék (1) képzés (1) kétsoros (1) kiegészítő (2) kihasználható (2) kisokos (2) kiszállokamókuskerékből (1) klasszikus (2) kockás (1) konzervatív (1) lábbeli (1) lenvászon (1) magabiztosság (1) megbeszélés (1) megjelenés (3) megjelenése (1) meleg (1) mellény (1) mintás (1) nap (1) napja (1) naturhome (1) nők (1) nyakkendő (7) nyár (1) nyári (2) öltöny (2) öltözék (1) öltözködés (4) öltözködési (1) önbizalom (1) ötletek (1) pamut (1) piros (3) portosan elegáns (1) protokoll (1) pulóver (1) raglán (1) randevú (1) rendezvény (1) réteges (1) rövidnadrág (1) rövidnadrág zokni (1) rózsaszín (1) ruhatár (1) ruhatár. (1) selyem (1) selyemnyakkendő (1) selyem nyakkendő (1) short (1) short zokni (1) sokoldalú (1) sötétkék (1) sportos (3) stílus (2) stílustanácsadás (1) szín (1) színek (1) szövegírásblog (1) találkozó (1) tanácsadás (2) tanácsadó (1) tárgyalás (3) tárgyalásra (1) tavaszi (1) téli (1) trench (1) trenchcoat (1) trend (1) trendy (1) utcai (2) üzletember (1) üzleti (2) üzleti ajándék (1) választás (1) valentin (1) vállalkozó (1) változatosság (1) vörös (3) zakó (1) zsebkendő (2) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stevie_P: Kedves Ági! Az öltöny nadrágját, ha zakó-nadrág kombinációban használjuk, az mennyire megengedett... (2014.03.27. 00:51) Egy öltöny titkos életei
  • Zb74: Javarészt egyetértek a posztban foglaltakkal. Kánikulában normál utcai viseletként én magam is a j... (2012.07.31. 13:54) Rövidre fogva...
  • maholnap: Ez mindig tavasszal kerül elő. Én is nem győzök betelni az első hóvirágok szépségével, majd a tuli... (2011.05.06. 20:59) Jó ízlés, nem úri huncutság...
  • atomjani: Azért egy rózsaszínű inget fel nem húznék.:-) (2011.04.04. 12:44) Friss, ropogós, idei...
  • LacfiÁgi: Kedves Professzore, Pontosan hogy érted ezt? Elegáns üzletekben való vásárlásra gondolsz, vagy ele... (2011.02.14. 16:25) Erre azért nem számítottam....:):)

Linkblog

2010.01.20. 22:08 LacfiÁgi

Készülődés...

Készülődés…

Konferenciára megyek holnap. Nem akármilyenre ám, hanem egy nagyszabású, kiállítással egybekötött eseményre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ennek kapcsán elgondolkodtam…

Elkezdődik a konferencia szezon, kiállítások ideje. Egy ilyen eseményre több céllal megy az ember.

- Alapvetően elmész, ha úgy döntesz, hogy az előadók és az előadások érdekelnek.

- Aztán elmész, hogy megismerj új cégeket és embereket, amelyek közül kikerülhetnek jövendőbeli üzleti partnerek.

 - Elmész, hogy másoknak bemutasd a céged és Magad.

 - Végül elmész, hogy találkozz egy csomó kedves ismerőssel.

Ilyenkor készülődsz Te is.

Vajon végiggondolod, mennyire fontos, hogy milyen benyomást keltesz?

Hogy hiteles vagy-e? Megnyerő? Bizalmat keltő?

Azt sugárzod-e a megjelenéseddel, amit szeretnéd, hogy gondoljanak a cégedről?

 

Adok néhány tippet, amit gyorsan megtehetsz, hogy a megjelenésed biztosan rendezett legyen, akár már holnap:

 

 -  Kérd meg a párod, hogy vasalja ki az inged, vagy magad Uram, ha szolgád nincsen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Ha azt szeretnéd, hogy felfigyeljenek Rád, válaszd ki azt a nyakkendődet, amiben a legtöbb a piros, narancs vagy bordó árnyalat. (Kivéve, ha állatok, vagy óriási minták, vagy ruhátlan hölgyek vannak rajta! )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-  Nézd át az öltönyödet, vagy a ruhadarabokat, amiket viselni fogsz! Nem lehet foltos, gyűrött, nem hiányozhat gomb. Ha szöszös, poros, alaposan keféd le. Ha régen volt rajtad, próbáld fel, lehet, hogy kicsit „kinőtted” az inget, akkor válassz nagyobbat, nem pattanhat szét a pocakodon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Válaszd ki a zoknidat, a színe egyezzen a nadrágod, vagy a cipőd színével. A szára olyan hosszú legyen, hogy ha leülsz és keresztbe teszed a lábad, akkor sem szabad, hogy lássák a bőröd.

 

 

 

 

 

 

 

- Vedd elő a legjobb állapotban lévő, fűzős, öltönyhöz való cipődet és tisztítsd ki, kend be, fényesítsd ki! Ha nem öltönyös a megjelenésed, a cipődet akkor is tisztítsd ki!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Készítsd ki a cipőhöz az ugyanolyan színű övet!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-  Már este állítsd össze az egész öltözéket, hogy egyben lásd, tudd, hogy ellenőrizted minden darabját és csak bele kelljen ugrani.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hogy biztosan ápolt legyen a megjelenésed, ajánlom még figyelmedbe a következőt:

http://lacfiagi.hu/new/index.php/jo-ha-tudod/14-last-minute-csekklista

 

Kérlek, tegyél velünk, nőkkel is jót, a kedvünkért használj kellemes illatú arcszeszt vagy kölnit. Diszkréten, de jól érezhetően!

Vigyél magaddal rágógumit, hogy mindig legyen kellemes illatú a leheleted, hiszen nem akarod, a szájszagod miatt emlékezzenek Rád!

 

Ha mindezt kipipáltad, biztos lehetsz benne, hogy összeszedetten, rendezetten állsz az "Üzleti  Világ" elé, holnap, vagy bármikor.

 

Találkozunk holnap? Én ott leszek!

Jó megkelenést kívánok!

 

 

 

 

 

 www.lacfiagi.hu

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lacfiagi.blog.hu/api/trackback/id/tr921688899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása